Nyheter

Här publiceras planerade valpkullar och aktiviter som rör våra hundar. För att följa oss i vårt vardagliga liv finns jag (Amanda) på Facebook och så har vi en Instagram (allaboutspots)

Individuella bilder på valparna

se mer under fliken valpar

2024

Här kommer lite information om föräldrarna till vår planerade E-kull under våren 2024.Velvet är en frisk fläkt som ÄLSKAR människor. Hon är väldigt smart och lättlärd när det kommer till träning. Vi har tränat nosework, viltspår och vardagslydnad utöver intresset för utställningar. Hon älskar att vara nära och är enkel att ha med i nya miljöer och med andra hundar. Med andra ord en glad, trygg och social hund!  Harvey är snäll och lugn hane som aldrig orsakar bekymmer. Han har ingen jaktinstinkt och älskar att gå lös i skog och mark. Harvey är utställd med fina resultat men utöver det är han en äkta familjehund som älskar livet hemma på den lilla gården i Norge!
Båda föräldrarna är friska i hud och päls och har inte haft några sjukdomar. De är friröntgade på höfter och Velvet är även röntgad på armbågarna. De båda är fulltandade och fullhörande. 
Med andra ord är det två rastypiska och trevliga hundar som jag tror blir en mycket bra kombination


Är du intresserad så hör gärna av dig så får du löpande info efter parning och under dräktigheten! Skicka då gärna ett mail där du berättar mer om dig/familjen samt vad du önskar få ut av er nya hund så bygger vi kontakt därifrån :)